Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında kişi ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne sağlıklı ürkü bar kolu bulunmasıdır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

 Işlevsel başüstüneğu denli göstermelik düşüncemlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşır olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar aksiyonlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride kuşatılmış kalabilir.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve Yangın Çıkış Kapısı konulevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

Bunun karınin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page